De Twee Hoeden

Ingrid

Wie is zij?


Ontwaakt

Als Ingrid rond haar vijftigste Guido leert kennen verandert dit haar leven voorgoed. Die ontmoeting wordt de meest liefdevolle ervaring met een man ooit. Het is het begin van haar spirituele pad en diepgaande transformatie. Gesteund door de ervaring van warmte en geborgenheid kijkt ze haar schaduwkanten in de ogen. Ze is dan nog niet helemaal vrij van angst maar durft te vertrouwen en haar hartsverlangen te volgen. De relatie met Guido geeft haar de ruimte om haar eigenheid in vrijheid te ontwikkelen. Voor het eerst kan ze helemaal zichzelf zijn. Er wordt voor haar gezorgd, ze voelt zich gedragen.

In het kort

Ingrid is in 1966 geboren te Geleen, Zuid-Limburg. Niet lang daarna verhuist het gezin naar Schaesberg, het huidige Landgraaf. Al op jonge leeftijd weet zij dat het niet haar roeping is om kinderen te baren. Er wacht iets anders op haar. Al heeft zij dan nog geen idee hoe dat eruit ziet.

Op haar 18e gaat zij naar Nijmegen om kunstgeschiedenis te studeren. Haar werkzame leven staat in het teken van de beeldende kunsten. Eind 2019 zegt zij de betaalde baan op om een droom te realiseren, ze vertrekt naar haar geliefde eiland Terschelling om te gaan schrijven.

Blik op de Waddenzee vanaf Oosterend, Terschelling

In gesprek

In kwetsbaarheid schuilt de grootste kracht.
Ingrids spirituele pad is voorafgegaan door diepgaand zelfonderzoek en een langdurig therapeutisch proces.

Verbinding, waarachtig leven en hoog-gevoeligheid zijn belangrijke thema’s voor Ingrid.

Dat laatste vraagt soms veel van haar, maar met haar empathisch en invoelend vermogen brengt ze haar innerlijke wijsheid graag in.


Wie is zij nu?

Ingrid houdt van stilte, in de natuur vindt zij rust en ruimte. Tijdens wandelingen krijgt zij regelmatig de meest heldere inzichten.

Een leven lang voldeed zij aan verwachtingen van anderen. Eindelijk durft zij te geloven wat ze voelt. Haar intuïtie en kracht helpen haar bij het tevoorschijn komen als de liefdevolle vrouw die ze is.

Dit is hoe zij haar leven vanaf nu wil invullen. Dienstbaar zijn. En reageren op wat zich aandient. Er is geen moeten meer. De ware uitdaging is, te aanvaarden wat zij niet kan overzien. Het leven in overgave tegemoet te treden.

Ingrid heeft een eerdere langdurige relatie en een huwelijk achter zich.

0